Home / Taiwan met kinderen

Taiwan met kinderen

Er zijn genoeg ouders die met het gezin naar Azie gaan, maar Taiwan met kinderen hoor je nog niet zo vaak. Blogger Amoy ging er naar toe met haar baby en we spraken andere ouders die ook voor dit land kozen.

Taiwan is een redelijk westers land en het is makkelijk om rond te reizen. Maar er is wel een taal barrière, in Taiwan spreken nog niet veel mensen Engels. Zorg dus bijvoorbeeld dat je de naam van je hotel opschrijft en kunt laten lezen aan een taxi chauffeur. 

Tawain is een afwisselend eiland met veel tempels, lekker eten en stranden. In de hoofdstad Taipei heb je ook een dierentuin en een groot pretpark om je kinderen een dagje blij mee te maken. 

Mijn Handboek Verre Reizen met Kinderen geeft heel veel praktische tips en inspiratie voor verre reizen met kinderen maar geen specifieke tips voor Taiwan. Wil je de reis zelf organiseren? Ik gebruik altijd Skyscanner om vluchten te vergelijken. Terwijl we voor accommodatie vaak kijken op booking.com . Ook gebruik ik vaak Klook omdat die entreekaartjes en tours met korting aanbieden en heel actief zijn in zuidoost Azië.

Reisverhalen en blogs Taiwan met kinderen

Lees meer
Lees meer
Scroll to Top