Home / Zweden met kinderen

Zweden met kinderen

Een vakantie in Zweden met kinderen is heel geschikt voor wie op zoek is naar ruimte, natuur en leuke kindvriendelijke steden. Bloggers Vera en Esther maakten een rondreis door Zweden met het gezin en ontdekten mooie meren en leuke stadjes. 

Maar je kunt ook voor een stedentrip of korte vakantie naar Zweden met kids. Zo vlogen we naar Stockholm wat echt een van de leukste steden is in Europa vol gezinnen. Er zijn enorm veel kinderactiviteiten te vinden. In de blogs geven we genoeg tips voor een fantastische vakantie. 

Zweden kosterhavet

Op zoek naar een goede georganiseerde reis door Zweden? Pharos reizen heeft een familierondreis door zweden met eigen auto en veel sportieve activiteiten. De Jong Intra betaalbare familiereis het beste van zweden. Voor wie op zoek is naar een actieve vakantie met het gezin is er enorm veel keuze. Wat dacht je van zelf een vlot bouwen en daarop slapen? Met een Quad door de natuur rijden of een stukje milieuvriendelijker te paard. 

De meeste gezinnen gaan in de zomervakantie naar Zweden. Dan is de kans op mooi weer ook veruit het beste. Het zuiden van zweden is ook de meivakantie nog goed te doen. Ook hoor je steeds vaker gezinnen die kiezen voor wintersport in Zweden of voor een kerstvakantie in Lapland. Hartstikke leuk maar zeker niet goedkoop. 

Plan je rondreis door Zweden met kids

Lees meer
Lees meer

Hoogtepunten van een vakantie in Zweden met kids

We hebben onze uitgebreide blogs over verschillende bestemmingen in Zweden opgedeeld per regio. Skåne in het zuiden is waar je vakantie start als je met eigen auto uit Denemarken komt. Dalarna staat bekend als het meren en folklore gebied. Småland, het land van Pippi Langkous is erg gezinsvriendelijk. Terwijl Zweeds Lapland natuurlijk enorm tot de verbeelding spreekt. 

De hoofdstad van Zweden Stockholm

Lees meer

Göteborg en de westkust

Lees meer
Lees meer
Lees meer

Småland met kinderen

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll naar top