Home / Disclaimer

Disclaimer

COPYRIGHT

Alle content van gezinopreis.nl valt onder de copyright van de eigenaren van deze website. De inhoud mag niet worden gebruikt, gepubliceerd of uitgegeven worden zonder onze toestemming en verwijzing.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

WINACTIES

Voorwaarden van deelname staan vermeld bij de actie. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of reviewactie. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Winnaars worden geïnformeerd via e-mail of facebook (afhankelijk van de bekende informatie). Indien er geen reactie komt binnen 5 werkdagen zal een andere winnaar worden aangewezen. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top