Home / Groningen: kinderactiviteiten en vakantie tips

Groningen: kinderactiviteiten en vakantie tips

Wandelen, fietsen of watersporten, in Groningen is er alle ruimte voor. En wat te denken van de gezellige hoofdstad met de bekende Martinitoren en verrassende musea? Zoek het hogerop in het noorden!

De natuur in Groningen is weids en stil! Loop het Groningse deel van de wandelroute van het bekende Pieterpad of huur een sloepje om op één van de vele meren te varen. Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee zijn unieke natuurgebieden die het verkennen waard zijn. Pak je verrekijker en je laarzen en ga op pad!

Tijdens een wandeling door Groningen ontdek je de bijzondere kunstwerken van de stad en geniet je van verborgen hofjes en straatjes met knusse restaurantjes en hotels. Je kids maak je blij met een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen of Adventurepark Waddenfun. Ook   

Laat je verrassen door één van de vele bijzondere musea, zoals het Noordelijk Scheepsvaartmuseum of het hippe Storyworld Forum over strips, animatie en games. Bezoek het Het LEGiO Museum, het GRID Grafisch Museum of Openluchtmuseum Het Hoogeland. 

Lees meer
Scroll to Top