Home / Reisinformatie / Azie / Filipijnen / Kindvriendelijk hotel Filipijnen

Kindvriendelijk hotel Filipijnen

Op zoek naar een kindvriendelijke hotel in de Filipijnen? Naast onze eigen tips delen we ook tips van een aantal lezers die enthousiast waren over waar ze verbleven met hun gezin in de Filipijnen. Heb jij ook een tip voor een gezellig hotel met familiekamer in de Filipijnen? Laat een berichtje achter.

Kindvriendelijk hotel Filipijnen

Kindvriendelijk hotel Luzon

Amor Farm beach, Donsol

Amor Farm Beach is een kindvriendelijk budget hotel in Luzon. Direct aan het strand en niet al te ver van het stadje. De simpele kamers zijn gelegen rondom een groen tuin. Er is zelfs een klein speeltuintje voor kinderen. Bekijk hier de actuele prijs.

kindvriendelijk hotel filipijnen
kindvriendelijk hotel filipijnen

Elysia Beach Resort, Donsol

Wil je meer comfort en een zwembad dan is
Elysia Beach Resort een goede optie. Ruime nette kamer, een goed zwembad en vriendelijk personeel.

Kindvriendelijk hotel Bohol

Loboc River Resort, Loboc

Dit hotel werd onafhankelijk van elkaar door meerdere lezers getipt. Zo leuk is het dus! Een lezer meldde dat van de 15 accommodaties waar ze overnacht hebben in de Filipijnen deze er echt met kop en schouders bovenuit stak.

Er is vanuit dit kindvriendelijk hotel op het eiland Bohol heel veel te ondernemen. Zoals een riviercruise waarbij je spookdiertjes kan zien! Ook kun je hier suppen en een firefly tour doen. Verder zijn de Chocolate Hills niet al te ver weg. Maar het grote zwembad en de persoonlijk aandacht maken dit resort echt helemaal top! De kamers zijn ruim genoeg voor een gezin met twee volwassen en twee kids. Bekijk hier de actuele prijs en beschikbaarheid.

Hotel Scent of Green Papaya

Hotel Scent of Green Papaya ligt niet op Bohol maar op het kleine eiland Panglao. Beide eilanden worden vaak gecombineerd tijdens een bezoek aan de Filipijnen. Elke kamer heeft een eigen balkon en kijkt uit op het zwembad. Vooral het vriendelijke personeel maakt dit hotel een aanrader. Bekijk hier direct de prijs en beschikbaarheid.

hotel panglao
kindvriendelijk hotel panglao

Kindvriendelijk hotel Palawan

Acacia Tree garden, Puerto Princesa

Palawan is een van de plekken in de Filipijnen waar mensen van dromen.
Acacia Tree Garden is en heel fijn hotel met prachtige grote zwembad in een groene tuin. De appartementen zijn goed maar het ontbijt is wat minder. Je kunt je tourtjes ook niet in het hotel boeken. Lees hier meer reviews.

Mangrove resort

Mangrove Resort heeft maar ruimte voor tien gasten, een prachtige tuin grenzend aan de rivier en (je verwacht het niet) mangrove. Eten deden we van groenten en fruit uit eigen tuin. De verse vis haalden we elke middag bij het vissersdorpje waar eind van de middag de boten met de nieuwe vangst binnen varen. Hier ontmoet je de lokale bevolking die overal naar je zwaaien en je vriendelijk verwelkomen in hun dorpje. Wel moet je hier accepteren dat je de slaapkamer deelt met beesten met minimaal zes poten. Want zoals in de huisregels met grote letters staat geschreven mag geen enkel dier van welk formaat ook gedood worden. De eerste avond zat er zelfs een schorpioen voor de deur van Laura en haar gezin. De enthousiaste eigenaar en zijn werknemers doen er alles aan om het gasten naar hun zin te maken. Zeker ook die met kinderen, voor Dex werd van een grote teil een privé zwembadje gemaakt. Je kunt fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Secret Paradise Resort

Wil je op een tropisch strandje verblijven? Laura en haar gezin hebben een klein paradijsje gevonden. Ze hebben al veel mooie stranden gezien, maar deze plek wint dik! Secret Paradise Resort. Zes huisjes, drie stranden om uit te kiezen. Een koraalrif pal voor de deur en waar je in de ochtend zo een uur lang met de huisschildpad mee kan zwemmen. Je ziet af en toe een reuze-manta uit zee omhoog springen, maar zodra ze het rif met onze snorkel afzochten naar deze bewoner laat hij zich helaas niet zien. Natuurlijk is Nemo in grote getale aanwezig en honderden andere vissen in alle kleuren en dan niet het prachtige koraal te vergeten. En dan grenst dit droomplekje ook nog aan het regenwoud, met kleurige insecten en zingende vogels!

Je hoeft hier niks te doen dan luieren, snorkelen, forten bouwen en cocktails drinken, hoe vervelend kun je het hebben.

Kindvriendelijk hotel Mindoro

Prive eiland Pandan North

Voor de kust van Sablayan op het eiland Mindoro ligt nog een kleiner eiland. Pandan North is een privé eiland waar je met je gezin jullie familie Robinson fantasie kunnen uitleven. Er zijn vijf basic kamers voor drie personen, wat comfortabelere huisjes en een tweetal familievilla’s. Maar er is geen warm water op het eiland en beperkt elektriciteit. Wat je wel hebt zijn lange lege stranden, een geweldig koraalrif voor de deur en je eigen zeeschildpadden. Die wonen hier, dus het is super makkelijk ze te vinden en met ze te snorkelen in het ondiepe water.

Kindvriendelijk hotel filipijnen
Kindvriendelijk hotel filipijnen
Kindvriendelijk hotel filipijnen
Kindvriendelijk hotel filipijnen

Lees ook onze andere blogs over de Filipijnen met kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top