Home / Voorbereiding / Producten / Deryan: Een klamboe voor ieder campingbedje

Deryan: Een klamboe voor ieder campingbedje

Wellicht ken je het merk Deryan al van de handige producten die ze maken voor reizen en vakanties met kinderen. Zo zijn wij fan van de Deryan Travelcot, een tentje voor op reis waardoor je altijd een eigen bedje voor je kindje hebt. Toen onze dochter nog een baby was, hebben we ook met veel plezier de Air Traveller gebruikt, een bedje voor in het vliegtuig.

insectennet deryan

Onlangs kwam ik er achter dat ze nog een handig product hebben: een multifunctionele klamboe die te gebruiken is op ieder campingbedje. Fijn voor thuis én voor op reis. Door een muskietennet over het een campingbedje te gebruiken, houd je muggen, vliegen en ander ongedierte bij je kindje vandaan! Zo kan je het babybedje ook thuis lekker buiten in de tuin zetten of zonder zorgen gebruiken op vakantie.

Meer reviews en de actuele prijs kan je hier vinden op bol.com.

Deryan Campingbed Klamboe

De Deryan Campingbed mosquito protector maakt gebruik van een slim systeem waardoor het veilig te gebruiken is op allerlei soorten babybedjes. Je kunt het zelfs gebruiken op een babybedje met spijlen en is dus niet alleen geschikt voor campingbedjes.

In tegenstelling tot veel andere muggennetten die voor babybedjes worden verkocht, dekt de Deryan klamboe niet alleen de bovenkant af maar óók de zijkanten. De klamboe maakt bovendien gebruik van een handig systeem waardoor het voor je kindje niet mogelijk is om de klamboe het bed in te trekken.

Het Deryan muggennet weegt een halve kilo en komt in een handige tas met handvat, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen. Het past zelfs in een rugzak of een handbagage koffer.

klamboe campingbedje

Het opzetten van de klamboe is heel eenvoudig, mede dankzij de handleiding. Leg eerst het muggennet op het babybed en zorg ervoor dat deze rondom mooi zit. Maak dan de rits open (die je natuurlijk aan de voorkant hebt neergelegd) en klik de klamboe op vier plekken vast op de rand van het campingbedje. Bij ons bedje zit het dan ook echt strak vast, wat natuurlijk nodig is voor de veiligheid van je kindje. Door het vastklikken van deze punten ontstaat er een bolling in de klamboe. In tegenstelling tot vele andere klamboes voor campingbedjes, ligt deze niet plat op de bovenkant maar vormt het een koepel. Is je kindje al wat groter en kan het al staan, dan heb je dus niet direct een hoofd vastzitten in de klamboe. Met de strikjes aan de zijkant kun je de klamboe eventueel nog wat stakker zetten.

klamboe campingbedje
klamboe campingbedje
klamboe campingbedje

Vooral de rits vinden we erg praktisch. Blijf je langer op één plek dan hoef je de klamboe er dus niet telkens af te halen, maar kun je je kindje er snel en gemakkelijk even uithalen. Let er dan wel op dat er op die momenten geen muggen naar binnen vliegen!

Aangezien ik al bekend ben met de producten van Deryan, was het opvouwen voor mij heel simpel. Ben je dat niet, dan heb je misschien de eerste keer wat moeite met de ronde hoepel. Het makkelijkste is om de twee uiterste punten bij elkaar te pakken en dan de zijkant. Op dat moment voel je het systeem al vanzelf gaan veranderen van een grote hoepel in een klein rondje. Binnen een minuut heb ik het hele systeem van het campingbedje afgehaald, opgevouwen en weer in de tas zitten.

Meer reviews en de actuele prijs kan je hier vinden op bol.com.

klamboe campingbedje

Dit is geen advertorial of betaalde product review. Wij delen slechts onze eigen ervaring met de Deryan Campingbed mosquito protector.

2 gedachten over “Deryan: Een klamboe voor ieder campingbedje”

  1. Rosalie Lakerveld

    Wij overwegen de klamboe te kopen voor het ledikantje met spijlen. Hoe bevestig je deze dan aan de onderkant?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top