Home / Nederland / Brabant / EuroParcs Resort Kaatsheuvel, modern met veel faciliteiten

EuroParcs Resort Kaatsheuvel, modern met veel faciliteiten

Op zoek naar een vakantiepark in Kaatsheuvel? Wil je een park met veel faciliteiten en nieuwe huisjes dan is EuroParcs Resort Kaatsheuvel een goede optie. Met een binnenzwembad, buitenzwembad, restaurant, kids entertainment en ruime keuze aan nieuwe chalets.

Europarcs Resort nam voormalige Vakantiepark Droomgaard over en legt een vrijwel nieuw modern vakantiepark aan. Check dus van te voren de website van Europarcs Resort als je zeker wil weten welke faciliteiten open zijn.

Het park heeft een uitstekende ligging. Via de achteringang loop of fiets je zo naar Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen terwijl het minder dan 2km is naar pretpark de Efteling. Ook Tilburg is dichtbij net als dierenpark Beekse Bergen. Meer dan genoeg te doen ook als je langer dan een weekendje weg wil.

Wandelroute Kapucijnenberg

EuroParcs Resort Kaatsheuvel Review

Waar veel EuroParcs Resort een mix zijn van oudere chalets en moderne woningen worden hier de oude huizen gesloopt om plek te maken voor nieuwe vakantiewoningen. Ook het landschap wordt aangepakt met nieuwe grasvelden, boompjes en waterpartijen.

Als je vaker op een EuroParcs vakantiepark hebt overnacht zal je een aantal woning types zoals Hackfort, Velthorst en Berkel vast herkennen. Van deze woningen zijn varianten voor vier en voor zes personen. De Velthorst en de Berkel zijn moderne variaties op een chalet. Dezelfde vorm en met kleine slaapkamer maar wel een fijne lichte woonkamer dankzij het gebruik van veel glas. Het zijn vaak de goedkoopste opties tenzij je wil verblijven in een vier-persoons safaritent.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel
EuroParcs Resort Kaatsheuvel

De Hackfort is ruimer en meer een vakantiehuis maar wel gelijkvloers. Op dit park hebben ze ook “Just Nature” woningen. Iets duurder maar ook ruim en met een inrichting met veel hout en groen. Bekijk hier direct de verschillende type woningen en prijzen.

De woningen staan we vrij dicht op elkaar. Gelukkig is er wel iets van begroeiing blijven staan op het park. Dit is een groot vakantiepark dus ga je met jonge kinderen dan is het best handig om een stepje of fietsje mee te nemen.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Wil je met een grote groep verblijven op EuroParcs Resort Kaatsheuvel dan is Pavilion L’Etage voor acht personen een optie. Deze woningen met een moderne uitstraling zijn luxe en daardoor ook wat duurder dan de rest. Is je groep nog groter kijk dan naar het aanbod van Landal Kaatsheuvel of de vakantieparken van de Efteling die hebben meer opties voor grotere groepen.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Binnen en buiten zwembad EuroParcs Resort Kaatsheuvel

EuroParcs Resort Kaatsheuvel heeft een binnen en een buiten zwembad. Het binnen zwembad wordt helemaal vernieuwd zodat het weer alle wensen en eisen voldoet. Het buiten zwembad heeft een tweetal toffe glijbanen. Voor de kleintjes is er een apart zwembad.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel
EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Restaurant EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Geen zin op te koken? Dat is op EuroParcs Resort Kaatsheuvel geen enkel probleem. Het Wapen van Kaatsheuvel is een gezellig familierestaurant waar je o.a. pannenkoeken kunt eten. Ook regelen ze gourmet arrangementen waarbij je zelf in je huisje kunt gourmetten. Op het park is ook nog een snackbar waar je natuurlijk ook kunt afhalen. Tenslotte is er nog een steakhouse voor als je wat luxer uit eten wil gaan.

Er is ook een kleine parkwinkel en een broodjes services. Heb je meer nodig dan kan je het beste naar de supermarkten in Kaatsheuvel rijden. Die zijn toch vlakbij en dan kan je gewoon boodschappen doen net als thuis.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Overige faciliteiten en entertainment EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Vakantieparken in Nederland hebben hun eigen mascottes. Voor EuroParcs Resorts zijn dit Beau & Bloem. Eerlijk is eerlijk onze dochter is gek van Landal’s Bollo maar vind Beau & Bloem al snel kinderachtig. Er wordt door Beau & Bloem wel van alles georganiseerd op het resort. Zoals het Sprookjesachtig Voorleestheater en de kinderdisco.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Bijzonder aan dit vakantiepark is dat er het hele jaar door wat te doen is. Bijvoorbeeld kinderyoga of knutselen. In de weekenden en tijdens de schoolvakantie is er een uitgebreid animatieaanbod met spelletjes en voorstellingen.

Bij EuroParcs Resort Kaatsheuvel is ook een midgetgolfbaan waar je natuurlijk gezellig met het gezin een potje kunt spelen. Mocht het weer een beetje tegenvallen ga dan naar de indoor speeltuin.

Het is ook mogelijk om een fiets te huren op het park.

EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top