Home / Voorbereiding / Overnachten / Hotel met familiekamer 5 personen, tips in Nederland en België

Hotel met familiekamer 5 personen, tips in Nederland en België

Heb je een groot gezin? Dan kan het vinden van een leuk hotel echt lastig zijn. Vind maar eens een hotel met familiekamer voor 5 personen of meer. We krijgen regelmatig vragen zoals: “Weet je toevallig een
hotel in Amsterdam voor 6 personen wat ook leuk is voor kinderen?”.

Ook in ons team hebben we ouders met een groot gezin. Een aantal van deze fijne kindvriendelijk hotels met familiekamers voor 5 personen hebben we zelf kunnen testen, andere hebben we opgenomen op basis van reviews en tips van andere reizigers. Een aantal van deze opties hebben zelfs plek voor een gezin met vier kinderen.

Hotel familiekamer 5 personen Nederland

Naamregiobijz
Hup Hotel BrabantSportief, zwembad
Hotel de Zeeuwse kustZeelandZwembad met glijbanen
Guesthouse Hotel BrabantBij Efteling
Hotel aan ZeeNoord-HollandStrand
Room 1637Zuid-HollandSfeervolle B&B
Strandhotel ScheveningenZuid-HollandStrand
In het huis van DeventerDeventerCitytrip
Paal 8 Hotel aan Zee FrieslandTerschelling
Aparthotel DeldenTwenteActief
Jam HotelBrusselCitytrip
C-Aparthotel Zon en Zee Belgische KustStrand

Hup Hotel Mierlo

Het Hup Hotel in Mierlo vlakbij Eindhoven is echt een super tof en kindvriendelijk hotel. De CLUB XXL kamer heeft ruimte voor zes personen en een fijne kitchenette. Dit is misschien wel onze favoriet uit het aanbod Nederlands hotels met familiekamers voor 6 personen. Een glijbaan, een biljarttafel, springkasten zo uit de gymzaal neergezet, een zwembad en midgetgolf. Dit hotel is een bestemming op zichzelf. Lees hier onze uitgebreide review van Hup Hotel of check direct de prijzen.

HUP Hotel midgetgolf
HUP Hotel Mierlo xxl kamer

Hotel de Zweeuwse kust

Hotel De Zeeuwse Kust Renesse is een fijne optie voor wie met een groot gezin naar Zeeland wil. Ook dit is een kindvriendelijk hotel met familiekamer en zwembad. Het hotel is onderdeel van Strandpark De Zeeuwse Kust en je kunt hier ook kamperen of verblijven in een chalet. Het hotel heeft een aantal familiesuites voor gezinnen met 4 kinderen. Voor de kinderen is er een aparte slaapkamer met stapelbed. Het onderste stapelbed is extra breed en hier kunnen 2 kinderen in slapen wanneer je kiest voor de 5 persoonsfamiliesuite, terwijl de familiesuite voor zes personen twee stapelbedden heeft. Bekijk hier de prijs en beschikbaarheid.

Guesthouse Hotel

Het Guesthouse Hotel Kaatsheuvel is ideaal voor wie een hotel met familiekamer voor zes personen zoekt in de buurt van de Efteling. Het hotel is helemaal ingericht voor gezinnen, modern, sfeervol en schoon. De kamers voor grote gezinnen zijn niet super ruim, maar wel functioneel. Ze bestaan uit een dubbel stapelbed voor vier personen en een stapelbed voor twee personen. Er is ook een goed restaurant met een leuk dakterras en speelhoek voor kinderen

Lees hier onze uitgebreide review van Guesthouse hotel of check direct de prijzen.

guesthouse hotel kaatsheuvel
guesthouse hotel kaatsheuvel

Hotel aan Zee

Hotel aan Zee in Noordwijk is een kleinschalig familiehotel. Lekker op loopafstand vanaf het strand. Het hotel heeft twee familiekamers voor zes personen. De ene heeft drie stapelbedden de andere twee stapelbedden en een tweepersoonsbed. Lees hier meer reviews.

Room 1637

Room 1637 in het centrum van Delft is een ideale B&B voor een stedentrip met het gezin. Het appartement voor zes personen komt volledig uitgerust met keuken, vaatwasser, zithoek en zelfs een wasmachine. Gezinnen geven dit appartement met 3 slaapkamers dan ook een 9+. Lees hier de reviews.

delft

Strandhotel Scheveningen

Strandhotel Scheveningen is een fijn kindvriendelijk hotel op loopafstand van het strand. De familiekamers voor zes personen hier is snel uitverkocht. De kamers hebben vier bedden en een slaapbank zorgt voor de laatste twee slaapgelegenheden. Lees hier reviews.

Hotel in het huis van Deventer

Hotel in het huis van Deventer is een kleinschalig hotel met familiekamer voor zes personen in hartje Deventer. Dit hotel is ook heel geschikt voor twee gezinnen. Je hebt hier namelijk vier slaapkamers. Twee met een tweepersoonsbed en twee kinderkamers met een eenpersoonsbed. Er is een gedeelde gastenkeuken zodat je ook zelf wat kunt bereiden voor je gezin. Bekijk hier meer reviews.

Paal 8 Hotel aan Zee

Paal 8 Hotel aan Zee is een hotel op Terschelling. Dit hotel heeft twee familiesuites met ruimte voor 5 personen. De ene suite is wel een stukje ruimer dan de andere. Beide hebben twee slaapkamers, en een woonkamer met kitchenette. Vanaf het balkon kijk je uit over de natuur van het eiland.

Terschelling_avondwandeling Eilandmeisje gezin

Aparthotel Delden

Van diverse lezers kreeg ik de tip dat Aparthotel Delden toch echt in deze lijst hoort. Want ” Supergezellig in Twente met tennisbanen, indoor speeltuin, zwembad, spellenterras met ook nog wellness en golfbanen buiten”. Klinkt goed toch! Dit hotel heeft familiekamers voor gezinnen met zes personen.

Jam Hotel

Ook bij onze Belgische buren kun je een aantal fijne hotels vinden met familiekamer voor zes personen. We hebben er twee uitgekozen. Het Jam Hotel omdat er zoveel toffe kinderactiviteiten in Brussel zijn. Het hotel zelf is ook echt goed met een eigenzinnig industrieel ontwerp, zwembad en royaal ontbijtbuffet. Bovendien kiest dit hotel duidelijk voor ecologisch en duurzaamheid. Bekijk hier de prijs en beschikbaarheid.

West Bay

West Bay ligt vlakbij Nieuwpoort en Oostende. Je kunt vanaf hier ook eenvoudig naar Plopsaland. Geen wonder dus dat het zo populair is bij gezinnen. Er zijn meerdere familieappartementen. Met een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met stapelbed en in de woonkamer een slaapbank voor twee personen.

Heb je meer tips? Laat het ons vooral weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top