Home / Reisinformatie / Azie / Laos / Kindvriendelijke hotels in Laos

Kindvriendelijke hotels in Laos

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel in Laos? We delen hier onze eigen tips maar ook allerlei tips van onze bloggers en diverse lezers, van hotels met familiekamers en zwembaden in Laos tot leuke plekjes die vooral geschikt zijn met een baby. In Laos zijn er weinig accommodaties met een familiekamer. Ga je met een groter gezin op reis dan moet je zeker in de zomervakantie tijdig boeken want de leuke plekken zullen snel weg zijn.

Heb je zelf ook nog een tip in Laos? Laat het ons vooral weten!

Kindvriendelijke accommodatie in Laos

Hotels in Luang Prabang

Op zoek naar een betaalbaar Guesthouse in Luang Prabang met een familiekamer? Een andere prima optie voor een familiekamer is Villa Boua Thong Hotel.

kindvriendelijk hotel laos

Heb je liever een kindvriendelijk hotel met een zwembad in Luang Prabang? Volgens onze lezers is Villa Oasis een geweldige optie voor gezinnen. Het is rustig maar centraal gelegen en heeft een klein, schoon zwembad voor kinderen. Het personeel is lief en de familiekamers zijn netjes.

Voor wat meer comfort is de The Hillside Lodge op 12 kilometer van Luang Prabang een echte aanrader. Het heeft een zwembad en ligt prachtig gelegen in de bergen. Je kunt hier kleine wandelingen maken met de kinderen en heerlijk tot rust komen. Boek op tijd voor de familiebungalow.

laos met kids

Hotels in Nong Khiaw

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel in Nong Khiaw? Het Mandala Ou Resort is echt een aanrader voor gezinnen. De kans is groot dat je hier in de zomervakantie ook andere Nederlanders tegenkomt. Het heeft een prachtig uitzicht, een leuke tuin en een fijn zwembadje voor de kinderen. De gemoedelijke eigenaar zorgt voor een goede sfeer en de familiekamers zijn prima.

kindvriendelijk hotel laos

Resort in Vang Vieng

Een van onze favoriete accommodatie tips in Laos van een gezin dat zes maanden op reis was is het Green View Resort in Tha Heua. Op 25 minuten van het populaire Vang Vieng staan vijf bungalows aan een prachtig meer. Hier kun je heerlijk relaxen in een wonderschone omgeving ver weg van alle drukte. De bungalows zijn klein en eigenlijk bedoeld voor 2 personen. Voor één van de kinderen hadden ze een dun matrasje neergelegd. De andere kon tussen ons in het grote bed slapen. Ga kanoën op het meer, speel in het zwembad, aanschouw het werk van lokale vissers, bezoek het knusse schooltje in het dorp en maak fruitsalades met fruit van de markt in Tha Heua op 25 minuten loopafstand.

laos met kids

Hotel in Vientiane

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel met zwembad in Vientiane? Het
Azalea Parkview Hotel is een in 2018 geopend hotel met diverse familiekamers en driepersoonskamers en een goed zwembad op het dak. De locatie ligt alleen wel wat verder van het centrum.

Hotel in Thakhek

Voor een hotel in Thakhek gaf lezeres Joke ons Villa Thakhek als tip. Hier had ze een mooie driepersoons-familiekamer. Bovendien was het personeel heel vriendelijk en was er een fijn kindvriendelijke menu en een grote tuin.

Lees ook onze andere blogs over Laos met kind.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top