Home / Reisinformatie / Europa / Denemarken / Lalandia parken in Denemarken

Lalandia parken in Denemarken

Ben je benieuwd naar de verschillende Lalandia parken in Denemarken? Welke je ook kiest, je gaat hier zeker een toffe tijd hebben met je gezin. Deze vakantieparken blinken namelijk uit in hun zwembad en de vele andere faciliteiten voor kinderen.

NaamRegioBijzonderheden
Lalandia SøndervigJutlandAan de kust, waterpark
Lalandia BillundJutlandWaterpark, Legoland
Lalandia RødbyLollandNatuur, waterpark

Lalandia Søndervig

Lalandia Søndervig, geopend in 2022, is een nieuw vakantiepark in Denemarken en ligt dicht bij de kust. Het ligt net achter de duinen, waardoor je snel op het strand bent. De huisjes zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een groot zwembad met verschillende glijbanen, waar zowel kinderen als volwassenen van kunnen genieten.

Lalandia Denemarken

Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Er is een binnenspeeltuin, een klimwand, een trampoline en een soort kabelbaan. Het strand en het dorpje Søndervig, waar je gezellig kunt eten of winkelen, zijn dichtbij. Voor de liefhebbers is er een golfbaan in de buurt.

Lalandia Søndervig

In Lalandia Søndervig heb je keuze uit verschillende types moderne bungalows, allemaal voorzien van comfort en gemak. De accommodaties variëren van 3-kamerbungalows, geschikt voor kleinere gezinnen of groepen, tot ruimere 4- en 5-kamerbungalows voor grotere gezelschappen. Elke bungalow beschikt over een volledig uitgeruste keuken, gezellige woonruimte en terras. Voor extra luxe zijn sommige bungalows uitgerust met faciliteiten, zoals een sauna of jacuzzi. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Lalandia Søndervig.

Lalandia Billund

Lalandia Billund is echt een topplek voor families. Dit vakantiepark in Denemarken, vlakbij LEGOLAND®, heeft alles wat je nodig hebt voor een superleuke vakantie met de kids. De huisjes zijn gezellig en je hebt er alles wat je nodig hebt. Plus, je zit zo in LEGOLAND®!

Lalandia billund

Het waterpark in Lalandia is geweldig. Het is het grootste waterpark van Scandinavië en heeft glijbanen waar je u tegen zegt. Voor de kleintjes zijn er een speciaal kinderbad en een waterspeeltuin. Maar er is meer dan alleen zwemmen. Kinderen kunnen ook lekker knutselen in Monky Tonky’s Workshop of hoog boven het park vliegen in de Sky Rider. En de echte avonturier moet zeker de gave zipline proberen.

Lalandia Billund

In Lalandia Billund heb je keuze uit diverse bungalows, variërend van gezellig en comfortabel tot extra luxe met sauna en jacuzzi. Ze zijn allemaal voorzien van een volledig uitgeruste keuken, ideaal voor gezinsvakanties dicht bij LEGOLAND®. Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen voor Lalandia Billund.

Lalandia Rødby

Lalandia Rødby is een vakantiepark in Denemarken, gelegen op het eiland Lolland. Ideaal voor wie de boot neemt van Duitsland naar Denemarken, onderweg naar bijvoorbeeld Mon, Kopenhagen of naar Zweden. Het park heeft een groot waterpark met glijbanen, zoals ‘Tornado’, ‘Pipeline’ en ‘Wild River’. Deze glijbanen zorgen voor veel plezier in het water. Naast het waterpark zijn er nog veel andere dingen te doen. Je kunt bijvoorbeeld bowlen, schaatsen, spelen in Monky Tonky Land of lekker eten in een van de restaurants.

Lalandia Rødby

Als het mooi weer is, kun je naar het strand gaan, de geitjes op de kinderboerderij knuffelen of een dagje uit plannen. Er zijn leuke plekken in de buurt om te bezoeken, zoals Safaripark Knuthenborg, familiepretpark BonBonLand en Møns Klint, een prachtig natuurfenomeen. Je kunt deze plekken makkelijk met de auto bereiken.

Lalandia Rødby

De accommodaties in Lalandia Rødby variëren van 2-kamerbungalows voor kleinere gezinnen of koppels tot ruimere 3- of 4-kamerbungalows voor grotere groepen of gezinnen. Deze bungalows zijn modern en sfeervol ingericht, voorzien van alle gemakken zoals gratis wifi, een volledig uitgeruste keuken, en soms zelfs een sauna of jacuzzi voor extra ontspanning. Elke bungalow heeft een terras waar je kunt genieten van de buitenlucht en een privéparkeerplaats. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor Lalandia Rødby.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top