Home / Voorbereiding / Producten / Lamzac ervaringen – is deze gadget echt handig?

Lamzac ervaringen – is deze gadget echt handig?

Het was toch wel een beetje het product voor de zomer. De Lamzac, een klein tasje dat je overal mee naar toe kunt nemen met daarin een ligzak die je alleen maar hoeft te vullen met lucht zodat je vervolgens prinsheerlijk kan chillen. Opeens zag je ze overal: een Fatboy Lamzac op de camping, een Lamzac op een festival of gewoon in het park.

Het leek ons ideaal dus ik bestelde er één voor Vaderdag. Helaas bleek de Lamzac zo populair dat er lange levertijden waren en werd de levering ook nog twee keer uitgesteld. Een erg verlaat cadeau dus maar na een zomer gebruik te hebben gemaakt van de Lamzac is het tijd om onze ervaringen te delen.

TIP-> een echte Fatboy Lamzac te duur? voor ongeveer de helft van de prijs koop je een vergelijkbare SeatZac.

alde-faenen03

Onze ervaringen met de Lamzac

Voordat je lekker op de Lamzac kunt gaan zitten moet je het niet erg vinden om eerst flink voor gek te staan. In onze ervaring is het namelijk helemaal nog niet zo makkelijk om de 2 componenten van de Lamzac gevuld te krijgen met lucht. Daar sta je dan een paar keer flink te zwaaien terwijl om je heen geamuseerd gegniffel klinkt. Maar heb je genoeg lucht in de Lamzac dan is het super simpel om de open kant strak op te rollen en dicht te doen. Vervolgens kan je heerlijk gaan liggen, wie lacht er nu?

Lamzac ervaringen
Lamzac ervaringen

De Lamzac is 2 meter lang dus zelfs lange Nederlanders kunnen echt helemaal languit ontspannen. Maar kijk uit bij het opstaan of wanneer je een biertje van de grond wil pakken, want dan kan je er nog wel eens onelegant vanaf rollen.

Toen we de Lamzac kochten, leek het ons ook ideaal om mee te nemen op verre reizen. Ik zag ons al liggen aan een Thais strand. Helaas is de Lamzac in opgevouwen vorm hier toch wat te groot en te zwaar voor. De Lamzac is in opgevouwen vorm toch nog 18 x 35 cm en weegt 1,2 kilo. Dus denk daar even over na voordat je de Lamzac gaat bestellen.

Zolang je niet gaan backpacken maar gewoon met de koffer op vliegvakantie gaat of juist met de auto is dat geen enkel probleem. We namen de Lamzac opblaas zitzak ook al meerdere keren mee naar het park. Dat is echt een stuk fijner dan op een kleedje liggen. Ook onze dochter wordt blij van Lamzac en hoewel het dus eigenlijk een cadeautje voor Marcel was, gebruiken wij hem minstens zo vaak op mama-dochter dagen. Wat betreft ruimte kan je zelfs met 2 volwassenen en 1 kind prima op de Lamzac zitten, maar let wel op dat de Lamzac getest is tot 200 kilo.

ervaringen Lamzac
Lamzac ervaringen

Lamzac kopen?

Ik vind de Lamzac best duur. Het is in ieder geval geen goedkope gadget die je nog even snel voor de vakantie koopt. Maar het is wel een kwaliteitsproduct. Op de foto’s zie je het niet zo duidelijk, maar er is stevig materiaal gebruikt zodat de Lamzac lang mee gaat. In het zonnetje op je Lamzac liggen is echt 100% genieten. Wij zijn er happy mee zelf zo dat we er nog een tweede bij gaan kopen zodat we beide lekker languit kunnen liggen.

Opzoek naar een mooi cadeau, of wil je de Lamzac kopen voor jezelf? Bekijk hier de actuele prijs van de Lamzac en vergeet ook niet te checken of de Lamzac hier goedkoper is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top