Review Deryan opblaasbaar aankleedkussen

0

Een zelfopblaasbaar aankleedkussen voor onderweg. We vertellen je onze praktijk ervaringen met dit product.

We ontvingen het opblaasbaar aankleedkussen vlak voor onze backpackreis met baby naar Vietnam, Cambodja en Thailand. We schrokken echter nogal van de grote van het hele pakketje. Ingepakt is het Deryan aankleedkussen 14 x 14 x 24 cm wat vergelijkbaar is met een dikke opgerolde handdoek. Als je al strak in moet pakken dan is dit behoorlijk wat ruimte en we hebben het deze dan ook niet meegenomen. Wel namen we het opblaasbare aankleedkussen mee op een weekendje weg met de auto.

aankleedkussen

In plaats van een zelfopblaasbaar aankleedkussen, gebruikten we tijdens de backpack vakantie een hydrofiele doek of sarong op ons bed. Nu onze dochter wat ouder was konden we haar onderweg ook wat makkelijker staand verschonen. Dit verliep een stuk beter dan tijdens onze eerdere reis naar IJsland, Canada en New York. Toen moesten we onze dochter regelmatig langs de kant van de weg verschonen. Een jankende baby in de kou. Rommelen op een autostoel met doeken en een draaiende baby. Een zelfopblaasbaar aankleedkussen dat je snel neer kunt leggen was toen ideaal geweest.

Ook wanneer je langere tijd op een vaste plek blijft, is het prettig om een echte verschoonplek te hebben.

Aankleedkussen

Er zijn verschillende opblaaskussens op de markt; het opblaaskussen dat wij mochten uitproberen via kidstravelservice was van het merk Deryan en van hoge kwaliteit. De onderkant heeft een speciale laag zodat deze niet kan schuiven op een glad oppervlakte. De randen staan omhoog zodat je baby niet kan draaien en het opblazen gaat dus uit zichzelf en lekker snel.  Zo’n kussen doet niet onder voor je eigen aankleedkussen thuis maar is wel veel lichter en compacter om mee te nemen.

Een opblaasbaar aankleedkussen is in onze ogen niet zo’n onmisbaar product als sommige andere producten voor reizen met kinderen. Maar ben je op zoek naar wat  extra comfort en gemak tijdens je vakantie en heb je de ruimte dan is het prettig om mee te nemen en ze zijn heel betaalbaar. Bekijk de actuele prijs en beschikbaarheid.

Samenvatting
Review Datum
Product
Deryan opblaasbaar aankleedkussen
Beoordeling
51star1star1star1star1star
Share.

About Author

Tikva is fulltime blogger en oprichter van Gezin op Reis. Ze heeft meer dan 70 landen bezocht waarvan meer dan dertig met haar dochter (2013). Haar favoriete continenten zijn Europa, Latijns-Amerika en Azië.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.