Home / Voorbereiding / Producten / Review Deryan opblaasbaar aankleedkussen

Review Deryan opblaasbaar aankleedkussen

Een zelfopblaasbaar aankleedkussen voor onderweg. We vertellen je onze praktijk ervaringen met dit product. Wij hebben zelf gebruik gemaakt van de originele blauwe versie maar sinds kort is er een nieuwe grijze versie van het Deryan zelfopblaasbaar waskussen.

We ontvingen het opblaasbaar aankleedkussen vlak voor onze backpackreis met baby naar Vietnam, Cambodja en Thailand. We schrokken toen nogal van de grootte van het hele pakketje. Ingepakt is het Deryan aankleedkussen 14 x 14 x 24 cm wat vergelijkbaar is met een dikke opgerolde handdoek. De nieuwe versie is bijna de helft compacter opgerold. 14 cm lang bij ongeveer 8cm hoog en breed en weegt nog geen 500 gram. Bekijk de actuele prijs en beschikbaarheid.

opblaasbaar aankleedkussen deryan
Aankleedkussen

In plaats van een zelfopblaasbaar aankleedkussen kan je natuurlijk ook gebruik maken van een hydrofiele doek of sarong op ons bed. Dat gaat makkelijker als je kindje al wat ouder is. Tijdens onze reis met een baby van zes maanden naar IJsland, Canada en New York moesten we onze dochter regelmatig langs de kant van de weg verschonen. Een jankende baby in de kou. Rommelen op een autostoel met doeken en een draaiende baby.

Een zelfopblaasbaar aankleedkussen dat je snel neer kunt leggen is dan ideaal. Ook wanneer je langere tijd op een vaste plek blijft, is het prettig om een echte verschoonplek te hebben. Daarmee maak je echt even een fijn hoekje wat niet anders is dan de commode en het aankleedkussen van thuis.

Er zijn verschillende opblaaskussens op de markt; het opblaaskussen waar wij ervaring mee hebben is van het merk Deryan en van hoge kwaliteit. Opgeblazen is het Deryan waskussen 39 bij 62 cm en zo’n 2,5cm dik.
Bij de oude blauwe versie had de onderkant heeft een speciale laag en stonden de randen omhoog. Dat heeft de nieuwe grijze versie niet. Dit matrasje is helemaal glad wat wel zo makkelijk is met schoonmaken. Het opblazen gaat vanuit zichzelf en gaat snel.

opblaasbaar aankleedkussen deryan

 Zo’n opblaasbaar aankleedkussen doet niet onder voor je eigen aankleedkussen thuis maar is wel veel lichter en compacter om mee te nemen op vakantie of voor een weekendje weg.

Een opblaasbaar aankleedkussen is in onze ogen niet zo’n onmisbaar product als sommige andere producten voor reizen met kinderen. Maar ben je op zoek naar wat  extra comfort en gemak tijdens je vakantie en heb je de ruimte dan is het prettig om mee te nemen en ze zijn heel betaalbaar. Bekijk de actuele prijs en beschikbaarheid.

Dit blog verscheen voor het eerst in 2014 en is in 2019 geüpdatet met de nieuwste versie van dit aankleedkussen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top