Home / Voorbereiding / Producten / Transporttas kinderwagen, bescherm je kinderwagen tegen schade

Transporttas kinderwagen, bescherm je kinderwagen tegen schade

Het is de angst van veel ouders, je mooie kinderwagen ophalen bij de bagageband en deze daar dan kapot terug vinden. Het is niet alleen dat de wagen stuk is, wat je verzekering hopelijk dekt, maar je als het op de heenweg gebeurt, ben je flink onthand. Met een transporttas voor je kinderwagen kan je dit voorkomen. Bagagehandelaars zijn nu eenmaal niet zo voorzichtig en krassen of zelf een gebroken frame komt vaker voor dan je denkt.

kinderwagen transporttas

Transporttas kinderwagen

Naam Geschikt voor Type Prijs
Bugaboo transporttas Kinderwagen Universeel  €€€€
Joolz reistas Kinderwagen Joolz €€€€
Stokke Prampack reistas Kinderwagen Universeel  €€€€
Babyzen reistas

Kinderwagen

Babyzen Yoyo €€
Hauck Bag Me Buggy Universeel 
Koelstra Flightcase Kinderwagen/Buggy Koelstra €€€
Quinny Zapp Travelbag Kinderwagen Quinny
Travelbag Topmark Buggy Universeel

Transporttas kinderwagen huren of kopen 

Je kunt een transporttas voor een kinderwagen ook huren op diverse sites zoals Marktplaats. Een prima optie als je maar het eenmalig voor een weekje nodig hebt. Maar als je vaker dan een keer op vliegvakantie gaat heb je dat kosten er vaak alweer uit. Bovendien zijn deze tassen natuurlijk altijd extra populair tijdens vakantieperiodes en dan vaak niet meer beschikbaar. Heb je een transporttas voor een buggy nodig dan zou ik al helemaal niet de moeite nemen om te huren omdat deze al voor een paar tientjes te koop zijn. 

Transporttas buggy

Bugaboo reistas

De Bugaboo transporttas is geschikt voor alle kinderwagens van het merk Bugaboo en speciaal ontwikkeld om die wagen op reis ook goed te beschermen. Wat handig is aan de Bugaboo tas is dat deze wieltjes heeft. Je hoeft hem dus niet te dragen maar kunt ermee rijden. De Bugaboo reistas is wanneer je deze niet gebruikt klein op te vouwen en op te bergen. De Bugaboo reistas is gemaakt voor de Bugaboo maar ook de meeste Joolz en Musty kinderwagens kan je hierin vervoeren. 

Meer weten bekijk ook de video. Bekijk hier de actuele prijs van de Bugaboo reistas.

Joolz reistas

De Joolz Traveller Reistas is een handige reistas voor de Joolz kinderwagen (Joolz Day, Geo en Hub). De tas is waterafstotend en heeft wieltjes waardoor je deze ook kunt dragen. De Joolz reistas is te gebruiken met de reiswieg of met het zitje. De tas is opvouwbaar wanneer je deze niet gebruikt. 

Prampack reistas

De Stokke prampack reistas is een van de meest populaire kinderwagen transporttassen die er is. Ondanks dat deze zeker niet goedkoop is. Maar de Prampack is een universele transporttas voor de kinderwagen en ze zeggen dat je vrijwel alle merken hierin mee kunt nemen. De Stokke reistas is zelfs geschikt voor een aantal duo-wagens. De Prampack heeft wieltjes en is makkelijk te trekken zoals een koffer op het vliegveld.

Babyzen Yoyo Transporttas

Ben je de gelukkige eigenaar van een Babyzen Yoyo? Wat ons betreft een van de beste reisbuggy’s die op dit moment te krijgen is, dan wil je die natuurlijk meenemen op een vliegvakantie. De Babyzen Yoyo is zo klein dat die zelfs mee mag als handbagage in het vliegtuig. Heb je niet direct bij aankoop een reistas gekocht voor deze kinderwagen check dan hier de prijs en beschikbaarheid van de speciale Babyzen Yoto Transporttas

beste reisbuggy

Hauck Me buggybag

De Huack me is een fijne buggy reistas met een goede stevige buiten- en binnenkant. Deze buggy tas is vrij groot waardoor ook een grotere buggy er in past. Je hebt zelfs nog de mogelijkheid om wat andere extra’s in de tas te stoppen. De Hauck Me heeft een saaie uitstraling en jammer genoeg zit er geen bagagelabel aan de buitenkant maar die kan je er natuurlijk zelf opplakken. De tas heeft geen wieltjes dus je moet deze dragen op het vliegveld.

Bekijk hier de actuele prijs van de Hauck Me reistas

Koelstra Flightcase 

De Koelstra Flightcase Binque is geschikt voor de Binque Daily wandelwagen, Mambo Daily wandelwagen of Simba Twin T4 buggy van Koelstra. De tas heeft wielen wat wel zo makkelijk is op het vliegveld. De tas is gemaakt van stevig polyester en op de buitenkant staat nog duidelijk aangegeven dat er voorzichtig om moet worden gegaan met deze tas. 

Quinny Zapp reistas

Heb je een Quinny kinderwagen dan kan je hiervoor de speciale Quinny Zapp reistas kopen. Nadeel is wel dat veel ouders klagen dat deze tas erg krap is en dat het lastig in om de kinderwagen erin te krijgen. Zeker de populaire Quinny Zapp Xtra. 

Lees hier meer reviews en bekijk de actuele prijzen

Travelbag Buggy Topmark 

De Topmark buggy tas is een handige universele transporttas voor vrijwel alle merken buggy’s. De tas is handig in gebruikt, heeft een ovale vorm en kan ter plekke als schoudertas dragen. Vrijwel alle buggy’s die niet te groot zijn passen hier in. Check hier de actuele prijs van de Topmark buggytas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top