Home / Voorbereiding / Producten / Nekkussen kind: handig of niet?

Nekkussen kind: handig of niet?

Onze ervaringen met nekussens voor kinderen. Zijn ze echt handig voor in het vliegtuig of de auto? Je ziet ze vast wel eens liggen bij de outdoorwinkel: zo’n vrolijke aap, lieveheersbeestje of een ander nekkussen voor kinderen. Eigenlijk bij toeval schaften we dit product van Travelsafe aan. Ik wilde namelijk een opblaasbaar reiskussen bestellen, maar lette niet goed op. Voor ik het “Travelsafe nekkussen kind” had kunnen terugsturen, had onze dochter hem al geconfisqueerd.

Bekijk hier welke dieren nu beschikbaar zijn.

nekkussenn kind aap

Zo ontdekten we dat deze nekkussens voor kinderen er niet alleen leuk uitzien maar ook nog eens erg handig zijn.

Nekkussen kind  – onze ervaringen

Wij gebruiken het kindernekkussen voornamelijk in de auto al zit onze dochter er soms ook gewoon thuis op de bank tv mee te kijken omdat ze het volgens haar zo lekker zit.

Het kussentje heeft vrolijke kleuren en heeft veel weg van een knuffel. De vulling is lekker zacht en zit warm om je nek. Bovendien blijft dit kindernekkussen goed in vorm als je nek naar één kant gaat hangen. Dit doen opblaasbare nekkussens ook maar die zijn vaak zo hard, terwijl dit kussen veel meer weg heeft van een gewoon hoofdkussen.

Als je zelf wel eens in de auto in slaap bent gevallen en wakker geworden bent met een stijve nek dan weet je hoe vervelend dat is. Een nekkussen dat de nek ondersteunt voorkomt dit. Nou hoor je vaak dat kinderen veel flexibeler zijn en hun kraakbeen nog zachter is, maar toch kan ik me zo voorstellen dat dit ook voor je kind veel fijner wakker worden is.

kind nekkussen

Je kunt een nekkussen natuurlijk meenemen in het vliegtuig, als je tenminste er niet voor kiest om een heel opblaasbaar vliegtuigstoeltje mee te nemen.

Omdat wij meestal gaan rondtrekken doen we dit niet, daar nemen deze vrolijke nekkussens net wat te veel plek voor in. Maar als je wel genoeg ruimte in je bagage hebt of ter plekke een auto huurt, dan is het zeker een goede optie om de vlucht nog net wat comfortabeler te maken.

Mocht er wat viezigheid over het kussen gaan kan het in de wasmachine maar dan wel alleen op de koudwaterstand.

nekkussen kind griaffe

Dus ben je nog op zoek naar een handig reiskussen voor kinderen: wij kunnen de Travelsafe nekkussen voor kinderen van harte aanbevelen. Bekijk hier welke dieren nu beschikbaar zijn. Zit je favorieten dier er niet bij? Cuddlebug heeft ook nekkussens voor kinderen in dierenfiguren. Bekijk hier het aanbod.

Travelsafe is op geen enkele wijze betrokken bij deze review. Lees ook onze andere productreviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top