Home / Voorbereiding / Overnachten / Landal Landgoed ’t Loo in het Gelderse ’t Loo-Oldebroek.

Landal Landgoed ’t Loo in het Gelderse ’t Loo-Oldebroek.

 

Op zoek naar een fijn vakantiepark op de Veluwe? Landal Landgoed ’t Loo in het Gelderse ’t Loo-Oldebroek is een van je opties. Dit park ligt in een hele groene omgeving en verhuurt ook fietsen. Bovendien is er een fijne zwemplas, die van juni tot en met september wordt omgetoverd tot een Aquapark met opblaasbare spring- en glijtoestellen op het water.

landal landgoed t loo

Landal Landgoed ’t Loo

Landal Landgoed ’t Loo is een vrij groot Landalpark met 366 vrijstaande bungalows. Wat ik fijn vind aan Landal Landgoed ’t Loo is de ligging. Echt in de bossen, je ziet de herfstkleuren en ruikt de dennenbomen. Veel gezinnen komen hier dan ook voor de rust en de natuur. Met de heide en de bossen om de hoek zijn er genoeg wandel- en fietsmogelijkheden. Een deel daarvan is overigens verboden gebied, want dit is militair oefenterrein, maar gelukkig is het merendeel openbaar toegankelijk. Er zijn op het park fietsen te huur.

landal landgoed t loo
landal landgoed t loo

Activiteiten in de omgeving van Landal Landgoed ’t Loo

Er is genoeg te doen in de omgeving. Het is net iets meer dan 10 km fietsen naar Elburg. Dit is één van mijn favoriete historische stadjes aan het Veluwemeer. Ook naar Hattem is het maar 10 km fietsen. In dit Hanzestadje vind je het Bakkerijmuseum, waar je een muizenspeurtocht kunt doen en broodjes kunt bakken. Zwolle en Apeldoorn zijn ook vlakbij en daar vind je leuke pretparken, een dinopark, musea en nog veel meer.

bakkerijmuseum hattem

Bollo Club Landal Landgoed ’t Loo

Landal Landgoed ’t Loo heeft een knusse Bollo Club in een boerderijtje. Als je nog nooit eerder bij Landal bent geweest heb je misschien, net als ik vroeger, een bepaald beeld van een kidsclub. Dat is hier niet zo. Het is juist zo leuk dat je overal ouders met hun kind bezig ziet. Ik ben zelf geen ster in knutselen, dus thuis doen we dat zelden maar met een beetje hulp van een Landalmedewerkster en alle spulletjes die al klaar liggen, lukt het wel.

landal landgoed t loo
landal landgoed t loo
landal landgoed t loo

Naast het clubhuis ligt de kinderboerderij met geitjes en cavia’s. De kippen lopen gewoon los rond en deze kom je dus ook op andere plekken op het park tegen. Ze weten precies wanneer het etenstijd is en dan komen ze wel weer terug op het honk.

Zwembad en Zwemvijver

In de zomermaanden, zeker met zo’n zomer als afgelopen jaar, is de recreatieplas natuurlijk echt geweldig. Tijdens ons bezoek in november was het natuurlijk te koud om te zwemmen. Er is ook een binnenbad, maar dit is vrij klein. Er is wel een apart babybadje, maar verwacht geen glijbanen of wildwaterattracties.

Brasserie Landal Landgoed t’ Loo

De eetgelegenheden op Landal Landgoed ’t Loo zijn allemaal in de laatste jaren vernieuwd. Er is een snackbar en beachbar voor de snelle trek. Zelf koken kan natuurlijk ook, op het park is een parkwinkel. Wil je echt lekker uit eten, dan kan je kiezen voor de Brasserie of voor het Italiaanse restaurant Pizza Limone.

landal landgoed t loo
landal landgoed t loo

De huisjes van Landal Landgoed t’ Loo

Er zijn verschillende type bungalows, waaronder babybungalows, maar van buiten hebben ze een vergelijkbare uitstraling. Boek je bijvoorbeeld een 6-persoonskinderbungalow dan hebben de kids een leuk aangeklede kamer met verhoogd bed en daaronder een hut. Deze accommodaties hebben zelfs twee badkamers waaronder één met bad. Er zijn dan twee slaapkamers boven en één beneden.

landal landgoed t loo
landal landgoed t loo

Dit is niet alleen handig voor grotere gezinnen, maar ook als je opa en oma mee zou willen nemen. Vergeleken met enkele van de nieuwe Landal parken waar wij afgelopen jaar verbleven, is de inrichting wel wat ouder. Zo hebben de badkamers nog een douchegordijn. De huisjes hebben echter wel alles wat je als gezin nodig hebt.

Bekijk hier de actuele prijs en beschikbaarheid van alle verschillende type woningen.

landal landgoed t loo

Toch vergelijken? Check ons blog met de leukste Landal parken voor gezinnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top