Home / Voorbereiding / Producten / Slaapmasker voor kinderen

Slaapmasker voor kinderen

Heeft je kind moeite om in slaap te vallen? Een slaapmasker voor kinderen kan de oplossing zijn. Thuis hebben wij wel goede verduisterende gordijnen, maar op vakantie weet je niet altijd waar je terecht komt. Als het licht is in de kamer kan het lastig zijn om in slaap te vallen. Een slaapmasker helpt kinderen door het goed donker te maken en ze af te sluiten van de omgeving. In het vliegtuig is het bijvoorbeeld heel verleidelijk om bij elk geluidje de ogen open te doen en te kijken waar het vandaan komt. Niet alleen een kind heeft erg veel baat bij goede nachtrust, ook als ouder is het fijn als je kind rustig doorslaapt.

Slaapmasker voor kinderen

Een goed slaapmasker voor kinderen moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Lekker zacht voor de ogen, extra bonus punten voor slaapmaskers die er vrolijk uitzien
  • De buitenkant mag wel fluffy zijn, maar de binnenkant moet gewoon zacht zijn
  • Het elastiek moet het juiste formaat hebben voor een kinderhoofdje
  • Niet te duur zijn, want dit is juist zoiets dat kinderen snel ergens vergeten na een logeerpartijtje
  • Een slaapmasker voor kinderen moet gewoon in de wasmachine kunnen

Leuke slaapmaskers voor kinderen

Prinsessen slaapmasker

Een mooi slaapmasker voor je kleine prinses. Lekker zacht en met een grappig kroontje. Bekijk hier dit slaapmasker.

Slaapmasker Uil

Een schattig slaapmasker voor kinderen. Met een zachte, fluwelen binnenkant. Is je kind geen fan van uilen? Dit slaapmasker is ook te krijgen als hert, koala of konijn. Dit slaapmasker verduistert goed. Bekijk hier dit slaapmasker.

Slaapmasker kind Eenhoorn

Met dit zachte eenhoorn slaapmasker kan je kind heerlijk slapen. Deze wordt aanbevolen vanaf vijf jaar. Goede kwaliteit van de materialen. Bekijk hier dit slaapmasker.

Slaapmasker en knuffel in een

Handig voor op reis: een slaapmasker en knuffel in een. Deze knuffel is open te ritsten en binnen in vind je het slaapmasker. Ook grappig om mee te nemen wanneer je nog een cadeautje zoekt om je kind te geven in het vliegtuig. Bekijk hier dit slaapmasker.

Op zoek naar andere handige producten om je kind te helpen slapen? Lees hier welke oordopjes voor kinderen wij fijn vinden. Ook prettig om te hebben in de auto of in het vliegtuig, is een nekkussen voor kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top