Home / Voorbereiding / Overnachten / Holiday Suites kindvriendelijke appartementen tegen een scherpe prijs
Holiday suites

Holiday Suites kindvriendelijke appartementen tegen een scherpe prijs

Op zoek naar een bestemming voor een weekendje uitwaaien aan de kust of om te genieten van het moois wat Belgisch Limburg te bieden heeft? Holiday Suites biedt kindvriendelijke accommodaties verspreid over de regio Brugge, in Belgisch Limburg en vooral langs de Belgische kust.

Blogger Esmeralda verbleef met haar gezin een lang weekend in Holiday Suites pal aan het strand. Esmeralda vertelt over hun ervaringen.

NaamLocatieBijzonderheden
NieuwpoortBelgische KustZwembad
WestendeBelgische Kust
ZeebruggeBelgische KustZwembad
BlankenbergeBelgische Kust
De HaanBelgische KustOpenluchtzwembad
Klein StrandRondom BruggeZwemvijver
LimburgBelgisch Limburg
Mobiel kan je deze tabel schuiven

Holiday Suites appartementen tegen een scherpe prijs

Het concept van Holiday Suites is simpel maar doeltreffend: comfortabele, nieuwe en gezellige accommodaties op unieke locaties waar altijd iets te beleven valt. En dat alles voor een scherpe prijs. Dat maakt Holiday Suites een prima optie voor een weekend weg met kinderen. Je huisdieren mag je overigens ook meenemen naar alle accommodaties.

De scherpe prijs kan Holiday Suites je bieden omdat je niet betaalt voor zaken waar je geen gebruik van maakt. Je sleutel haal je bijvoorbeeld niet op bij een receptie, maar je ontvangt voor vertrek twee codes: één om het appartementencomplex binnen te komen en één om de kluis met je sleutel erin te openen. Best spannend, want dat voelt toch een beetje als een opdracht uit het programma “Wie is de Mol”, maar het bleek prima te werken! Voordeel is ook dat je zelf bepaalt wanneer je incheckt.

Holiday suites
Holiday suites

Eenmaal binnen waren we aangenaam verrast door het ruime, schone en kindvriendelijke appartement met een heerlijk balkon met uitzicht op het strand en garantie op een prachtige zonsondergang!

Geen receptioniste dus, maar wel een telefonische receptie die de hele dag bereikbaar is voor vragen en dringende zaken. Dat was nodig, omdat we bij binnenkomst het bestelde lakenpakket niet aantroffen. Een telefoontje en een half uur later stond er echter iemand op te stoep met excuses en de lakens, keurige service dus!

Verwacht verder geen entertainment team, maar Holiday Suites kiest haar kindvriendelijke locaties zodanig dat dat ook helemaal niet nodig is. Een aantal locaties hebben wel een binnen zwembad.

Holiday suites
Holiday suites

In ons geval betekende dat een heerlijk strand en een heel groot zoutwaterbad (lees: de Noordzee) voor onze deur, twee mooie natuurgebieden om heerlijk te wandelen en dat allemaal in een gezellige en kindvriendelijke bestemming vol restaurantjes, ijskraampjes en winkeltjes. Plus: van mei tot en met september een kalender voor leuke evenementen en je snapt dat een weekend misschien niet eens lang genoeg is! Is dat alles nog niet genoeg voor jou en je kinderen? Dan kan je een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne of het nabij gelegen Duinkerke verkennen.

Lees meer over de Opaalkust en Duinkerke.

Waar vind je Holiday Suites

Holiday Suites heeft op dit moment kindvriendelijke appartementen in 7 bestemmingen. Aan de Belgische kust zijn Holiday Suites Westende, Holiday Suites de Haan en Holiday Suites Zeebrugge de nieuwste aanwinsten. In Blankenberge en de Panne worden al langer kindvriendelijke appartementen verhuurd. Daarnaast zijn er nog twee Holiday Suites niet aan de kust, eentje in Belgisch Limburg de andere in het Brugse Ommeland.

Wil jij na het lezen van deze ervaringen ook naar één van de bestemming van Holiday Suites? Check de prijzen en beschikbaarheid via hun website. Of voor meer tips over de Belgische kust lees ons blog over Oostende met kinderen.

Holiday suites
Holiday suites
Holiday suites

Dit artikel is een samenwerking tussen Gezinopreis en Holiday Suites. Zoals je van ons gewend bent gaan we alleen samenwerkingen aan met volledige vrijheid om onze mening te delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top