De railbikes van de Molignée

0

In de Ardennen liggen honderden kilometers oude spoorweg. Naast het creëren van fietspaden op deze routes, is er in de Ardennen ook de mogelijkheid om een railbike te huren. Op een fiets voor 4 personen, waarvan er twee moeten fietsen, kun je een route van enkele uren fietsen. SONY DSC De railbikes van de Molignée zijn te huur vanaf Falaën of Warnant. Er zijn twee trajecten, die je bergop en bergaf aflegt. Omdat het een enkelvoudig spoor is, zijn er vaste starttijden (4x per dag). Je kunt deze activiteit combineren met een bezoek aan de Abdij van Maredsous. De railbikes hebben twee zadels, waar twee mensen kunnen zitten die trappen. In het midden is een bankje, ideaal voor 2 kinderen. Bekijk voor meer informatie de website. railbikes03

Er zijn nog veel meer rail carts in de wereld te vinden, zoals bij Cuzama in Mexico of die bij Battambang, Cambodja. Welke heb je wel eens geprobeerd en wat vond je ervan?

Share.

About Author

Marcel is een actieve papa die houdt van reizen en weekendjes weg. Voor gezinopreis.nl schijft hij over actieve vakanties met kinderen en onderwerpen zoals apps en geocaching.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.