Home / Start je vakantieplanning hier

Start je vakantieplanning hier

Hallo! Nieuw hier?

Wij zijn Marcel en Tikva, twee reisgekken die naast een normale baan altijd geprobeerd hebben zoveel mogelijk van de wereld te zien. In 2013 kregen we een dochtertje en net als zoveel ouders waren we bang dat dit het einde van onze avonturen zou zijn, maar we ontdekten al snel dat dit niet zo hoeft te zijn. Meer weten lees "over ons"

Wij hopen je te helpen slimmer, goedkoper en avontuurlijker te reizen door het delen van al onze beste tips en adviezen en door te laten zien dat kinderen geen belemmering zijn om te reizen. Sterker nog, ze maken het nog meer de moeite waard.

Dit kan een een verre bijzondere bestemming zijn zoals Bolivia, Myanmar of Cambodja. Maar we gaan ook met veel plezier naar een leuke stad in eigen land en voor de kortere vakanties naar bijvoorbeeld Duitsland, Denemarken of Frankrijk. Uiteindelijk maakt de bestemming niet zoveel uit maar wel wat je daar doet.  

We zijn de site in 2014 gestart en de meeste artikelen op deze site en dus ook de bijbehorende reizen zijn door onszelf gemaakt. De eerste jaren was dit een hobby maar sinds 2017 is dit voor Tikva een fulltime baan en zijn we de meeste schoolvakanties samen op pad. We geven af en toe passende organisaties de ruimte voor hun verhaal. Sinds eind 2016 hebben we ook enkele vaste gastbloggers. Op dit moment kan je de avonturen volgen van Esmeralda, Leonie, Cindy, Mirella, LeonieG, Elke, Nicky en Loraine.

Soms is het lastig om te weten waar je moet beginnen en daarom hebben we hier onze favoriete blogs voor je geselecteerd.

Populaire blogs

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Favoriete producten

Dit zijn producten die we zelf met veel plezier gebruiken, of toen onze dochter een baby was gebruikt hebben. Echte life-savers die je vakantie met kinderen een stuk makkelijker maken.

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Scroll to Top