Start je vakantieplanning nu

Hallo! Nieuw hier?

Wij zijn Marcel en Tikva, twee reisgekken die naast een normale baan zoveel mogelijk van de wereld willen zien. In 2013 kregen we een dochtertje en net als zoveel ouders waren we bang dat dit het einde van onze avonturen zou zijn, maar we ontdekten al snel dat dit niet zo hoeft te zijn. 

Wij hopen je te helpen slimmer, goedkoper en avontuurlijker te reizen door het delen van al onze beste tips en adviezen en door te laten zien dat kinderen geen belemmering zijn om te reizen. Sterker nog, ze maken het nog meer de moeite waard.

We zijn de site in 2014 gestart. De meeste artikelen op deze site en dus ook de bijbehorende reizen zijn door onszelf gemaakt. In onze interviewrubriek kan je tips vinden van nog veel meer avontuurlijke gezinnen, daarnaast geven we af en toe passende organisaties de ruimte voor hun verhaal. Sinds september 2016 hebben we ook vijf vaste gastbloggers met gezin Esmeralda, Leonie, Vera, Mirella en Margje waar je de avonturen van kunt volgen. 

Soms is het lastig om te weten waar je moet beginnen en daarom hebben we hier onze favoriete blogs voor je geselecteerd.

Blogs met reistips

Stedentrip met kinderen – 10 kindvriendelijke steden dichtbij getest
Op zoek naar een leuke stedentrip met kinderen? Wij vertellen je over de 10 bestemmingen die we zelf hebben getest[...]
Het geheim van goedkoop vliegen met kinderen
Benieuwd hoe wij goedkoop vliegen met kinderen? Wij vertellen alles: van open-jaw tickets tot maatschappijen die kinderkorting geven. Laatst boekte[...]
5 smoesjes om niet te reizen met kinderen ontkracht
Over de afgelopen twee jaar hebben we veel redenen gehoord van ouders waarom ze niet zouden kunnen reizen met jonge[...]
Onze Airbnb ervaringen met kind + airbnb kortingscode
Onze Airbnb ervaringen met kind. Het beviel ons geweldig, maar er zijn wel een aantal praktische zaken waar je rekening mee[...]
10 redenen om een verre reis met baby te maken
Een verre reis met baby? Ja, want het is de ideale leeftijd! Oké, toen je zelf nog geen kinderen had,[...]

Onze favoriete producten

Dit zijn producten die we zelf met veel plezier gebruiken, of toen onze dochter een baby was gebruikt hebben. Echte life-savers die je vakantie met kinderen een stuk makkelijker maken.